Sierra 2.0i 4x4 CLX DOHC -91

Siistikuntoinen nelikko kattoluukulla. Väri Ebony black. Ostettu 14.2.2010.

Huoltokirja ja kuitteja löytyy mm. vaihteistoremppa v. 2002 ja kansiremppa + jakopää v. 2004. Kilsoja autolla nyt takana 275tkm. Aika hyvä yksilö kaikkineen.

15.2. Tilasin etukardaaniin uudet ristikot, pitäis tulla huomiseksi. Ostin ja asensin Pioneer 5 1/4" erillissarjan eteen vakiopaikoille ja diskantit kojelaudan päälle. Asensin tummat sivuvilkut ja pakollisen voorttimies.org tarran =) Ostin ja vaihdoin koneeseen öljyt ja suodattimen sekä moniurahihnan. Fiksasin pikkujuttuja kuten polttimoita kuntoon jne. Niin ja autossa on tuore leima.

16.2. Vaihdoin etukardaanin eturistikon. Takimmainen oli tiivis joten laitoin siihen vain rasvanipan ja rasvasin kunnolla. Etummainen oli kyllä sökö.. Kuvassa kaikki neulat jotka olivat tallessa:

Ostin hattuhyllylle "reiäntäytteeksi" halvat BOSS merkkiset 4" koaksiaalit, menivät heittämällä reikäänsä. Vaihdoin samalla talvilepoa jatkavasta iiässästä uuden Alpine CDA-105R-i soittimen tähän. Nyt on jo kiva kuunnella musiikkia ja Alpinen radiokin on aivan omaa luokkaansa! Uusi ilmanputsari asentui samalla vaivalla. Hanttimiehen takapyörää pitää vähän tutkia jossain välissä, sieltä on äänestä päätellen laakeri tai vetonivel menossa.

17.2. Vaihdoin takapyöränlaakerin joka ei ollut aivan priima sekään, mutta varsinainen ääni tulee ulommasta taka vetonivelestä hanttimiehen puolelta, pitää etsiä ehjä nivel jostain. Vaihdoin iiässän alta Nokian R kitkat tähän:

8.3. Emäntä lähti Sierralla matkaan, pääsi Jalasjärvelle asti kunnes kytkinvaijeri katkesi.. Tyrjäsin Farkkusierran pois tallista sillä välin kun 4x4-Sierraa taluteltiin kotia kohti ilman kytkintä; kaivoin varastosta ehjän kytkinvaijerin ja odotin tallin ovi auki potilasta saapumaan kotiin; kun auto saapui pelipaikalle, pikavaihdoin ehjän vaijerin vanhan tilalle ja matka jatkui taas.

2.4.2010. Takaa oikealta ulompi vetonivel on pitänyt koko ajan kovempaa ja kovempaa mekkalaa joten tänään vaihdoin sen ehjään. Samalla kun perä oli ilmassa, riipaisin vuotavan pakoputken pois ja laitoin tilalle varastossa lojuneen Martelius putken. Ääni hiljeni... Lopuksi kiepautin vielä 17" kesäpyörät alle; kuvia jahka auto on puhdas.

9.5.2010 Myyty pois.