CRSC Team ahma in action 24.9.2005

Suuntasimme JTK:n kanssa Cossun nokan Pohjanmaalta kohti Ahvenistoa, tarkoituksena ajella ja pällistellä CRSC & SBFK ratapäivillä, Meillä meni kaikki hyvin mutta kaikilla ei yhtä hyvin..

MOUTINE veti tunteella "kovaa loppuun saakka" Caprilla kunnes meno hyytyi.. Sitä se BOA moottori tekee vanhalle voimansiirrolle joka on valmistettu ennen Väännön keksimistä.

Perä siis paukahti atomeiksi ja hinauskyydillä nilkutettiin varikolle. Ihme että tuo RSPETE:n Cossu jaksoi sitä kiskoa, sehän on tunnetusti yks niistä klubin vakiokoneisista... :-)

MOUTINE:lle tais iskee paniikin päälle että milläs sitä nyt kotiin kun Capri hajos.. Kun muukaan ei auttanut alettiin JTK:n kanssa tuumata että meneehän se matka porinkin kautta vaikka kiertoa tuleekin. Seinäjoelta Ahvenistolle 250km,Porista Ahvenistolle 180km ja Porista Seinäjoelle liki 200km... Onneksi JTK:n Cossussa on vetokoukku!

Ajettiin siis Riihimäelle hakemaan lainalle traileri ettei ihan hinata tarvitse 180km pikataivalta..

Capri punnattiin kyytiin ja seuraavaksi Toijalan ABC:lle ruokkimaan kyytiläiset ja auto. Cossulle maistui trailerin vedossa bensa yhtä hyvin kun mulle (SAMIHARJU) siinä sivussa Wieninleike ranskalaisilla... No söi noi muutkin jotain :-)

Poriin pääsimme joskus pimeän tultua, siitä nokka kohti Karviaa (kyllä, se paikka josta minä olen kotoisin...) koska sen kautta kulkee nopein reitti Pori - Seinäjoki. No siellähän oli toki liikenneonnettomuuskin matkalla joten vähän piki kiertää.. Matkalla veivattiin Kankaanpäässä muutama kylärinki ja tais se JTK yltyä vähän Cossun perää heittämään teinien kiusaksi.

Seinäjoelle saavuttiin kutakuinkin puolilta öin, matkamittarissa 750km suunnitellun 500km + rata-ajot sijaan. Valtaknuuassa kaikki hyvin siis :-) Moutine soitteli aamusella, oli jo puoli kymmenen jälkeen tulossa Riihimäeltä kotiin päin (pitihän se kärry palauttaakin...). Sellaista meillä, entäs teillä? :-)

Yhtiömme kiittää ja kumartaa!

Sami Harju
CRSC #351
www.voorttimies.org