Sierra Stockmann turbo -89

Osa 1 2 3 4 5

Osa 5. 10.12. Tein ensimmäisen 100km/sivu matkan kotopuoleen Karviaan. Matkalla oli ongelmia musavehkeiden kanssa, poppi lakkasi soimasta pariin otteeseen ja syylliseksi aloin epäillä pääsulaketta. Kotoa löytyi yksi ehjä sulake ja vika korjaantui sillä.

Auto tempuili viimeiset 5km eikä tahtonut käydä kunnolla; sammutin ja kokeilin minuutin päästä käyntiin ja taas toimi hyvin.. Mystistä. Aloin tehdä lisävalotelinettä, värkit ja lamput katselin valmiiksi riviin:

Kuinka ollakaan kävi perinteisesti ja kaasu loppui Migistä samantien.. Päätettiin hakea täys pullo Lauantaina Parkanosta samalla kun mennään hakemaan Metrifoordia kotiin. Tein kuitenkin sähköhommat likimain valmiiksi. Illalla ajellessani auto alkoi taas tunnin ajon jälkeen prötäämään eikä meinannut jaksaa käydä. taas sammutus ja starttaus paransivat taudin..

11.12. Kun päästiin kotiin autonhakureissulta ja oltiin saatu kaasuakin (Virroilta koska Parkanossa on Lauantaisin AGA kiinni..) aloin värkkäämään malotelinettä kiinni kylmässä autotallissa.

Muuten luonnistui hyvin mutta "mittavirhepaholaisen" takia lamput jäivät hieman liian eteen.. No, kun ajaa valoa nopeammin pysyy valo mukana kun se menee 5cm suunniteltua edempänä :-)

Eli nokalla lepää 4kpl Hella Rallye 1000 lisävaloja joista puolet sumuvaloja ja puolet lisäpitkiä. Loppui se huonojen valojen manailu tältä talvelta.

Laitoin kokeeksi jäänestoa tankkiin, josko se auttaisi käyntivaivoihin.. Illalla ajelin pari tuntia vailla ongelmia eli kai se kaasari vain halusi jäätää nollakelillä.

Nykyisen rahatilanteeni nojalla päätin kokeilla josko joku asian päälle ymmärtävä haluaisi ostaa auton pois.. Virallinen myynti-ilmoitus löytyy mm. täältä.

28.12.2004. Joulun aikana autolla tuli ajeltua edestakaisin joka päivä. Pari ongelmaakin ilmeni. Kaasari ilmeisesti tykkää jäätää nollakelillä, jääneston laittaminen tankkiin auttoi. Myös akku oli Joulupäiväaamuna tyhjä (ihmekös tuo kun katsoo nokalla olevien lamppujen määrää..) Autoa on kyselty ostaa tasaiseen tahtiin.

22.1.2005 Auto on myyty eteenpäin. Vaihdossa tuli puolivahingossa otettua Ooppeli jonka laitan heti kiertoon..

Osa 1 2 3 4 5