Heps!

Tämä on nykyisin liian harvakseltaan päivittyvä sivusto, sisältö koostuu edelleen omista harrastehenkisistä autoistani.

Kuvien ja pidempien tekstikokonaisuuksien kopioiminen ja uudelleenjulkaisu vain allekirjoittaneen luvalla.


Viimeisin päivitys

20.1.2024:

*2024 update. Anglioista pari purettu ja yksi aihio hukattu, eli 3 jäljellä joista yksi ajossa. Ostettu sininen ja punainen Mini! Konepuolelle hankin 25A Zetorin ja trukin. Talliaika yhä rajallista vaikka aina jotain tapahtuukin :-) Oikein uudemman omakuvankin laitoin, että väki tuntee.

*Päivitysväli harvenee, pari vuotta tais mennä... Mitään merkittävää kun ei ole tapahtunutaan ennenkuin nyt. Hankin kuuden Anglian kasan, joista kolme parasta ansaitsevat tulla esitellyksi täällä. Anglia 1000 -65, Anglia 1200 -67 ja se paras, Anglia 1000 -63. Lisäksi hoksasin etten ole Valmetista tänne kuvaa laittanut, enkä Pappatunturista ja sen kaverista.

*Meni taas melkein vuosi päivityksien välis... Ghia ei ikinä edistynyt tarpeeksi, joten myin sen pois. Toinenkin Sierra lähti, yksi on edelleen siis. Taunusta hyväiltiin talven aikana, ja sillä on ajettu kesällä 2021, koka muita ehjiä harrasteautoja ei ole nyt ollut. Paitsi viikko sitten isän P3 Taunus ajettiin tänne, "loppusijoitukseen", ja sillähän on ihan kiva ajella :-) Päivitin myös itsestäni kertovan infosivun, koska perheemme kasvoi marraskuussa 2020 :-)

*Mini myyty jo keväällä. Sierrakausi taas menossa, sillä Ghiaa on hitsattu paljon, Laseriakin tutkittu, ja yks perusmallin mk1 Sierra ostettu lisää ja sillä jopa ajettu! Oldsin laatikkokin olis nyt korjattuna, vaan ei ole vielä paikoilleen mennyt.

*Marraskuussa 2019 hommasin kaksi Sierraa, Ghian ja Laserin, joulukuussa myin Cortinan. Tammikuussa 202 repäisin oikein, ja tilasin Oldsin laatikkoon osat.

*Pink Panther vaihtui Miniin toukokuussa 2019! Yksi epätoivoprojekti myyty, Taunuksesta uus talvinen kuva. Linkkisivusto ja ostaa/myy -osasto poistettu käytöstä tarpeettomina. Lisätty Tunturi Break. Minä -osiota ajanmukaistettu.

*Sierra myyty

*Syysupdate 2018. Päivitetty yksi mk2 Cortina, sekä toinen mk2 Cortina, saatu pitkästä aikaa ajoon Taunus, päivitetty mk3 Cortina, lisätty jo menneet Volvo ja Pompannappi, sekä Prefect ja Sierra! Niin ja Zetor!

*Huh, viikon sisään jo toinen update! Taunus, mk2 Cortina, ja mk3 Cortina päivitetty.

*Vuosipäivitys, vai miksi nyt sanoisi. Hankittu jo syksyllä lisää yksi mk2 Cortina, aloitettu toinen mk2 Cortina -projekti, otettu työn alle Taunus, lisätty yksi kummajainen... päivitetty mk3 Cortina vaikkei mitään tapahdukaan. Pari Vania myyty.

*Pari projektia myyty ja muutama hommattu lisää. Tutkippa Autot -osio.

*Lavatransit päivitetty, Avo-Escort, Sierra ja Taunus oli ja meni kesän aikana, hankittu Fiat 127 ja Ford LTD :-) Kesä ja syksy meni ilman päivityksiä...

*Lavatransit päivitetty

*Pitkästä aikaa päivityksiä. Jagge vaihtui syksyllä lava-Mersuun, jolla sitten vein saman tien yhden projektin seuraavalle harrastajalle, ja hain yhden Transitin tilalle.

*Päivityksiä sinne sun tänne. Dodge ja Farmaritaunus -projektit myyty. Tilalle hankittu Jaguar. Cortina mk2 ja Cortina mk3 -päiväkirjoja päivitetty, kuin myös Taunuksen tarinaa. Mielenkiintoista infoa löytyy Cortina mk3 osiosta, siellä laitetaan Zeteciä käymään omalla moottorinohjauksellaan ilman Mondeon läsnäoloa... :-)

*Varaosa-autoja haettu sekä mk2 Cortinaan että mk3 Cortinaan, joista jälkimmäinen vähän edistynytkin :-)

*www.voorttimies.org -osoite "kuollut ja kuopattu" nyt lopullisesti. Vieraskirjani palveluntarjoaja freebok.net on kadonnut maan alle, joten poistin toimimattomana koko linkin.

*HUOM! Viimeistään nyt kannattaa opetella osoitteeksi www.nuthillgarage.com, sillä vanha voorttimies.org lopettaa toimintansa keväällä. Osoitteenmuutoksen lisäksi olen päättänyt rauhoittaa tämän sivuston tästedes pelkästään harrasteajoneuvoilleni, joten enää ei perus käyttisten kuvia tänne laitella.

*Monta päivitystä sivulle pitkästä aikaa. Uusin harrasteauto on Dodge D100 lavuri vuodelta 1958. Sitä ennen kuitenkin täytyy tehdä jotain Cortinalle joka on ollut edistymättä jo liian kauan. Traktoriuutisia sen verran, että Majuri on myyty, ja tilalle ostettu Valmet.